Támogatók

2007.02.20. 11:21 ctr

Hétmillióba kerül a Honda Civic Type-R

Immáron hazánkba is megérkezett a Honda rajongók régóta várt modellje, a Civic Type-R. A 201 lóerős hot hatch alapára 7 050 000 forint, ezért az összegért azonban már egy nagyon jól felszerelt autót adnak. A Type-R-ben ugyanis - az üvegtetőt, a navigációt és a xenon fényszórókat leszámítva - minden, a Civic-hez rendelhető extra benne van, noha a metálfényért további 80 ezer forintot kell fizetni. A Civic Type-R így nagyságrendileg ugyanazon az árszinten mozog, mint a Ford Focus ST, Opel Astra OPC, vagy a Renault Megane RS, várhatóan így sikeres lesz kategóriájában.

A kisebb újdonságok közé tartozik, hogy immáron a Type-S kivitel is megrendelhető hazánkban. Ez a kivitel az 1.8 literes benzinmotorral a Type-R-hez hasonló felszereltséggel 5 099 000 forintba kerül, üvegtetővel és xenon fényszóróval pedig 5 449 000 Ft. Az 1.8-as Type-S - ellentétben a Type-R-rel - automata váltóval is rendelhető, az i-Shift felára 300 ezer forint. Ugyanezen kivitelnek a 2.2-es dízelmotorral szerelt változata 6,5 millió forintba kerül, ez csak a hatfokozatú kézi váltóval kapható, automatával nem.

Forrás: www.a5.hu

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr3638177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása