Támogatók

2008.01.13. 10:32 ctr

2009-ben bajnok lehet a Honda?

Jenson Button szerint a Hondával 2009-ben már a bajnoki címért küzdhet majd, a csapat úton van az élmezőnybe.

fényesnek látja a jövőt, és úgy gondolja, hogy a novemberben kinevezett új csapatfőnök, az exferraris Ross Brawn nagyon jó hatással van a csapatra.

"Nagyon örülök, hogy Ross velünk van. Életemben nem láttam még olyan ünneplést, mint amikor először jött a csapathoz! Gyorsabban beilleszkedett, mint bárki gondolta volna, és máris sokat  változott a csapat munkája. Persze nem egyedül fogja megjavítani a csapatot, azt hiszem, mindannyian nagyon bizakodóak vagyunk és jó munkát végzünk."

Idén már előrelépést jósol Button a csapatnak, 2009-re pedig az élmenők közé várja a Hondát:

"Azt hiszem sokkal közelebb leszünk a mezőny elejéhez 2008-ban, 2009-ben pedig már a bajnokságért kellene küzdenünk. Ha elég jó lesz az autó, akkor világbajnok lehet belőlünk, a csapat nagyon erős" - mondta Button.

Ross Brawn hondás munkájáról egyébként volt munkatársa, Michael Schumacher is optimistán gondolkodik, a német nemrég elmondta, hogy szerinte Brawn a tökéletes személy arra, hogy a Hondát sikerre vigye, mindössze időre lesz szüksége. 

Button arról is beszélt, hogy a 2007-es rémálomszerű idénynek - a csapat összesen 6 pontot gyűjtött, mindvégig leghátul kullogott - is van haszna:

"Bizonyos szempontból 2007 jó év volt a Honda számára. Ostobaságnak tűnhet, de az volt. Ha egy elfogadható autónk lett volna, lehet, hogy még most is a rossz irányba haladnánk. De egy ilyen pocsék év után rájöttünk, hogy változtatnunk kell, és ezt meg is tettük. Bízom a Honda jövőjében!"

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr13295379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása