Támogatók

2008.01.10. 11:08 ctr

A Super Aguri kivár

A Honda japán kiscsapata február közepén mutatja be új autóját - a leafieldi gárda azonban még mindig nevezte meg 2008-as versenyzőit.

Miután a  Ferrari vasárnap, a McLaren pedig tegnap bemutatta új, 2008-as autóját, a sort a japán Toyota folytatja csütörtökön.

A Forma-1-es mezőny legkisebb csapata, a szintén japán Super Aguri jóval később, február 19-én leplezi le autóját, az SA08-at. Hogy a kódnév mögött milyen autó is rejlik, a gyári Honda csapat RA106-osa - amelyet az agurisok SA07 néven tavaly használtak -, vagy a 2007-es pocsék RA107, egyelőre nem tudni, de az kétségtelen, hogy az Aguri 2008-ban is a nagy testvér "kinőtt" holmiját kapja.

Szintén nem tudni azt sem, hogy kik versenyeznek a Super Agurinál idén, pontosabban a csapat még halasztgatja bejelentést, amely minden valószínűség szerint a 2007-ben alkalmazott Takuma Sato és Anthony Davidson szerződésének meghosszabbításáról szól majd. Ezt erősíti az is, hogy az FIA múlt hét végén kiadott hivatalos nevezési listáján is ők szerepelnek a Super Aguri versenyzőiként.

A Super Aguri egyébként a 2007-es idény közepe óta, amikor is elvesztette egyetlen komoly szponzorát, folyamatosan pénzügyi nehézségekkel küzd, a fennmaradáshoz elbocsátásokra és a Honda segítségére volt szüksége.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr53291917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása