Támogatók

2008.01.10. 12:04 ctr

Új festést kap a Honda

A Honda bejelentette, hogy a tavaly bemutatott Föld-festés helyett új fényezést kap az idei autó. A környezettudatos koncepció azonban 2008-ban is marad.

A Honda bejelentette, hogy új autójuk, a január 29-én leleplezésre kerülő RA108 új festést kap.

A csapat 2007-ben mutatta be az ún. Föld-koncepciót, amelynek keretében az autón a bolygó képe szerepelt mindenféle reklám és szponzori logó nélkül. Tavaly azt mondták, hogy 2008-ban is megtartják majd a formabontó festést, de az idényközi teszteken a brackley-i gárda autói már sima fehér kasztnival köröztek.

A csapat friss közleményében azt állítja, hogy a január végi bemutatón leleplezik majd az új festést, azonban az is hozzáteszik, hogy megmaradnak a környezettudatos témánál.

"Teljes erővel dolgozunk, hogy a koncepciót a következő szintre emeljük, nemcsak a következő idényre, de hosszú távon is" - mondta egy hondás még tavaly év végén.

Azért reméljük, hogy a következő szinttel nem esnek túlzásba, mi nem szeretnénk mondjuk egy sárral tapasztott vagy muskátlival beültetett F1-est a pályán.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr80291979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása