Támogatók

2007.12.13. 10:33 ctr

Új Honda Pilot prototípus Detroitra

A 2002-ben bemutatott nagydarab hobbiterepjáró lassan megérik az első nagy felújításra, de a Hondánál óvatosan nyúlnak a sikeres modellhez.

Az év eleji Detroit Motor Show-n még csak tanulmányként mutatják be az új típust, így a közönség reakciói nyomán még változtathatnak a terveken, ha szükséges. Az előzetesként közölt vázlat alapján úgy néz ki, a Pilot második generációja valamivel jellegzetesebb lesz, mint az első, bár ez önmagában nem nagy teljesítmény: a legnagyobb Honda terepjárónál szürkébb, jellegtelenebb autó nemigen akad manapság Észak-Amerikában.

A japánok azt ígérik, hogy a Pilot második generációja más szempontból is felülmúlja majd az elődjét: a belső tere igényesebb kivitelű lesz, a motorjai takarékosabbak, önhordó vázszerkezete pedig nagyobb biztonságot nyújt majd, mint eddig.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr92262476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása