Támogatók

2007.02.15. 18:08 ctr

SPORT: Willis a visszatérését tervezi a Forma-1-be

A Honda Racing egykori technikai igazgatója, Geoffrey Willis továbbra sem tett le arról, hogy egy nap visszatérjen a királykategóriába, noha amióta elhagyta a Forma-1-et semmit nem hallani róla.

Bár egyesek úgy gondolták, hogy Willis a mezőny leendő tizenkettedik csapata,a Prodrive oldalán tér majd vissza a Forma-1-be, a brit szakember az Autosport magazinnak elmondta, egyelőre még fogalma nincs arról, mihez kezd a jövőben.

"Még túl korai lenne érdeklődni a csapatoknál, azonban azon vagyok, hogy egy nap ismét visszatérjek a Forma-1-be, egy olyan gárda oldalán, amelynek mindene megvan ahhoz, hogy jól végezhesse a dolgát" - mondta Willis. "Úgy gondolom, hogy átfogó ismereteim vannak arról, miként kell irányítani egy csapatot, hogy ez sikerre vigye a Forma-1-ben."

Willis a tavalyi év közben hagyta el a Hondát, mely komoly átszervezésbe kezdett. A brit szakember helyét Shuhei Nakamoto vette át, aki jelenleg is a brackley-i bázisú alakulatnál tevékenykedik, mint rangidős technikai igazgató.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr1436947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása