Támogatók

2007.02.20. 20:56 ctr

Honda: Megelőztük a világbajnok Renault-t

A Honda Racing vezetősége egyáltalán nem aggódik az új autó eddigi teszteken nyújtott teljesítménye miatt, sőt minden tekintetben meg van elégedve, mert a felkészülési munkálatok a terv szerint haladnak.

A japán alakulat a téli teszteken eddig nem remekelt. A Honda minden egyes alkalommal igencsak alulmaradt riválisaival szemben, noha a Ferrari, a McLaren, és a BMW mindvégig szárnyalt. Mindezek ellenére a vezetőség egyáltalán nincs pánikban, mert úgy gondolja, hogy a teszteken elért eredmények nem mutatják a valós képet.

A csapat főmérnöke, Jacky Eeckelaert az Autosportnak elmondta, a teszteken látottakból semmilyen következtetést nem lehet levonni, ugyanis az eredményekkel ellentétben biztos abban, hogy a Honda a világbajnok Renault istálló előtt áll a felkészülés ezen fázisában.

"A tesztidők semmit nem mutatnak. Nézzük csak meg riválisaink hosszú etapjait, néha egy másodperccel gyorsabbak, néha pedig ugyanannyival lassabbak, mint mi vagyunk" - mondta Eeckelaert. "Bár nem gondoljuk, hogy a McLaren, a Ferrari, vagy a BMW előtt állunk, szerintem már megelőztük a Renault-t."

A brackley-i bázisú alakulat a jövő héten megrendezésre kerülő második bahreini teszten kívánja bevetni a már a szezonnyitóra készített aerodinamikai csomagját, amely már valamelyest körvonalazza, mire is számíthatunk tőlük.

Forrás: www.f1hirek.hu

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr3238387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása