Támogatók

2007.03.09. 11:12 ctr

A Honda dobogós lehet Melbourne-ben

A Honda tesztpilótája, Christian Klien szerint a japán istálló versenyzői a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon még nem fogják tudni magukból kihozni a maximumot, ám ennek ellenére sem zárja ki a jó szereplés lehetőségét. 

A felkészülési időszakban a Honda nem igazán villogott, és a csapattagok küzül már többen is elmondták, hogy a szezon első felében nem várnak maguktól kiugró eredményeket. Christian Klien véleménye szerint csapatának Melbourne-ben az aerodinamika fogja a legnagyobb nehézséget okozni.

“Még nem tartunk ott, ahol igazából kellene, az autóból nem tudjuk kihozni a maximumot. Minden fékezésnél rengeteg időt vesztünk, ezen mindenképpen változtatnunk kell"- mondta az osztrák tesztpilóta.

Klien szerint jelenleg csapata csak az ötödik hely környékén tanyázik: “A Ferrari mindenki előtt jár, ez kétségtelen. Az olaszok után következik a McLaren, majd a harmadik helyen fej-fej mellett a Renault és a BMW. Mi legjobb esetben is csak utánuk szerepelünk a rangsorban."

A tavaly még a Red Bull Racing színeiben versennyző Klien ennek ellenére nem tartja kizártnak, hogy Melbourne-ben dobogós helyet csípjen el a valamelyik márkatársa, Button vagy Barrichello, persze külső segítséggel: “Több csapat is sokkal gyorsabb nálunk, de problémáik lehetnek majd a megbízhatósággal. Ezt kihasználva meglepetést okozhatunk"- fejezte be Klien.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr2444617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása