Támogatók

2007.03.09. 10:59 ctr

Hill: Buttonnak szakítania kell a Hondával!

Az egykori Forma-1-es versenyző, Damon Hill szerint eljött az ideje, hogy Jenson Button elkezdjen azon gondolkodni, hol szeretné folytatni versenyzői pályafutását, ugyanis a brit sofőr nem várhat tovább a Honda csodára. 

Button az idei esztendőben nyolcadik évét kezdi meg a Forma-1-ben, és még csak egyetlen győzelmet aratott a királykategóriában, noha korábban mindenki a jövő nagy reménységének tartotta. A brit versenyző az idei évben is a győzelmekre hajt, ám valljuk be, a Hondának nem lesz elég jó autója ahhoz, hogy harcba szálljon a bajnoki címért.

A japán alakulat a hét elején bejelentette, már új autója javítócsomagján dolgozik, mert egyáltalán nincs megelégedve az RA107-es téli teszteken nyújtott teljesítményével. Bár Button bizakodó, az egykori világbajnok, Damon Hill úgy gondolja, honfitársának fontolóra kellene vennie a csapatváltást, ha valóban komolyan gondolja a Forma-1-et.

"Véleményem szerint Jensonnak komolyan el kellene gondolkodnia azon, hogy mihez szeretne kezdeni a jövőben" - mondta Hill. "Nem tudom, milyen szerződés köti a Hondához, de az ő órája is ketyeg. Még fiatal, ám nem szabad elpackáznia a lehetőségeit. A tehetsége megvan, odaadóan versenyez, és rengeteg tapasztalattal rendelkezik. Azonban minden egyes év, mely úgy múlik el, hogy esélytelen a bajnoki címre, rontja az ázsióját. Úgy vélem, el kellene gondolkoznia azon, hol szeretné folytatni pályafutását. Nem várhat örökké arra, hogy a Honda mikor tesz alá megfelelő versenygépet."

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr4544609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása