Támogatók

2007.03.09. 10:58 ctr

Malajziára új autóval készül a Honda csapat

A Honda Racing alakulat által a keddi napon kiadott sajtóközlemény szerint a malajziai futamon egy teljesen újratervezett konstrukcióval lépnek majd pályára.

A csapat a 2007-es idény szezonnyitó melbourne-i versenyén azzal az RA107-es konstrukcióval rajtol majd el, amellyel az elmúlt időszak téli tesztsorozatai folyamán is pályára léptek, de a sepangi futamra már teljesen új, és kipróbált elemekkel felszerelt négykerekűt állítanak majd hadrendbe. A csapat természetesen pontos részleteket nem közölt, viszont annyit elmondtak, hogy az új csomagban az újratervezett alváz mellett egy teljesen új felfüggesztési rendszer is helyet kap majd.

A brackley-i bázisú csapat vezetői részéről már hallani lehetett azon negatív hangvételű véleményeket, miszerint az Ausztrál Nagydíjra készített aerodinamikai csomag nem vizsgázott valami jól az elmúlt bahreini tesztsorozat során. Annak ellenére, hogy a Honda jelenlegi RA107-es konstrukciója hozzávetőlegesen egy másodpercet gyorsult a hivatalos bemutatójuk után pályára vitt változathoz képest, még mindig elégedetlenek a sebességgel kapcsolatos eredményeikkel.

A csapat brazil pilótája, Rubens Barrichello szerint az egyik legnagyobb problémájuk a fékrendszerrel van. „A legtöbb csapattal ellentétben sokkal hamarabb kell megkezdenünk a fékezéseket, ami egyáltalán nem jó. Mindezek mellett pedig a fékezések alatt az autót nem érzem olyan stabilnak, mint amilyennek lennie kellene." - tette hozzá kissé csalódottan Barrichello.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr2344608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása