Támogatók

2007.03.14. 15:10 ctr

Teljesen legális az új Super Aguri

A Super Agurit sokáig támadták amiatt, hogy a téli teszteken a Honda egy kissé módosított karosszériájával körözött. A csapat a Melbourne-ben ma bemutatott autójával kapcsolatban kijelentette, teljesen legális konstrukcióról van szó.

"Tisztában vagyunk azzal, hogy mit teszünk, és biztosan állíthatom, hogy az új autó minden egyes apró alkatrésze teljes mértékben legális"- jelentette ki határozottan Daniele Audetto, a Super Aguri ügyvezetője.

Audetto így természetesen nem aggódik a Williams és a Spyker korábbi fenyegetései miatt sem: "Ez már nem a mi problémánk. Az a fontos, hogy tiszteletben tartjuk a szabályokat, nem akarunk sumákolni."

Az ügyvezető azonban elárulta, hogy a vádaskodások miatt így is sokat vesztett az istálló: "Több tehetős szponzort és befektetőt is elriasztott ez a helyzet, ami egyáltalán nem tesz jót a sportnak."

"Ha majd minden kétes felhőt sikerül eloszlatnunk, nagyon bízom benne, hogy azok a támogatók, akikkel jelenleg is tárgyalunk, mellénk állnak, és a szezonban velük együtt fogunk tudni küzdeni a minél jobb eredményekért"- tette hozzá Audetto.

A szakember viszont bízik benne, hogy teljesítményükkel újabb szponzorokat csábíthatnak a csapathoz. "Bízunk benne, hogy jól fogunk szerepelni az első versenyen. Nagyon remélem, hogy most már mindenki látja, saját autóval indulunk. A kezdetektől fogva tisztában voltunk ezzel, de voltak olyanok is, akik kételkedtek ebben. Reménykedem benne, hogy idővel eloszlanak a felhők a fejünk felől, és új szponzorokra lelünk."

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr7446546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása