Támogatók

2007.03.28. 19:44 ctr

A Honda figyeli Marco Andrettit

A helyszínen tekintette meg Marco Andretti első 2007-es IndyCar versenyét a Honda F1-es csapatának sportigazgatója, Gil de Ferran. A korábban szintén Amerikában szereplő brazil a Homestead Miami Speedway-en tartott IRL-idénynyitó után nyomatékosította: a japán gyár továbbra is kiemelt figyelmet fordít a 20 éves versenyző pályafutására. " Rosszul végeznénk a munkánkat, ha nem követnénk nyomon, kire kell odafigyelni a jövőben. Úgy vélem, Marco egyike a legtehetségesebb ifjú sztároknak. Már roppant fiatalon elképesztő potenciálról tett tanúbizonyságot. Roppant érett és intelligens fiú" - méltatta Marcót de Ferran.

A világbajnok Mario Andretti unokája, aki tavaly újoncként is versenyt nyert az IRL-ben, a télen kétszer már tesztelte a Honda F1-es autóját, és jó esélye van rá, hogy a gárda révén még közelebb kerülhet a királykategóriához. Előtte azonban ki kell töltenie 2009-is szóló szerződését édesapja IRL-istállójánál. De Ferran kifejtette: "Kiválóan kontrollálja érzelmeit, ami igazán lenyűgözött. A természetes tehetsége is óriási, de leginkább az fogott meg benne, hogy fejben milyen erős."

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr8852071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása