Támogatók

2007.03.28. 19:43 ctr

Barrichello: A Hondának nincs szüksége új autóra

Egyes csapatokkal kapcsolatban, melyek gyengébben kezdték az idei szezont, felmerült annak lehetősége, hogy új autót építsenek. A Honda sem rajtolt túl fényesen, de Rubens Barrichello szerint nincs ok az aggodalomra.

A Honda évek óta azzal a céllal vág neki az új idénynek, hogy a világbajnoki címért fog harcolni. Egyelőre nemhogy ennek beteljesülése, de maga az élmezőny is elég messze van a japán gárdától. Tisztában van ezzel Rubens Barrichello is, aki azonban nem látja annyira kritikusnak a helyzetet, mint azt egyesek gondolják.

Az RA107-es modell alapjai nem rosszak, csak meg kell találni annak módját, hogy az egyes pályákon hogyan lehet kihozni belőle a maximumot.

"Az 1998-as Steward volt talán a legrosszabb autó, amiben valaha is ültem, ez a Honda fényévekkel jobb annál"- nyilatkozta Barrichello, aki azért nem eshet hasra az RA107-estől sem. "Akkor a kezdetektől fogva tudtuk, hogy gyenge az autó. Most más a helyzet, biztos vagyok benne, hogy a Honda nem annyira rossz."

"Néhány apróságon kell változtatnunk, se ezek nem komolyak. Sokkal jobbak leszünk, ha megtaláljuk a módját, hogy hogyan növelhetjük a leszorító erőt. A motor ereje jó, és sokkal megbízhatóbbak is vagyunk, mint tavaly voltunk"- folytatta bizakodva a brazil.

Barrichello tehát hisz a felemelkedésben, szerinte egy olyan istálló, mint a Honda, nem kulloghat egész évben a mezőny hátsó felében: "A csapat együtt van, képesek vagyunk megoldani a problémát. Akár új autót is építhetnénk, de szerintem erre egyáltalán nincs szükség"- fejezte be a dél-amerikai pilóta, aki a malajziai teszt keddi napján a negyedik legjobb időt érte el.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr2552070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása