Támogatók

2007.04.03. 12:26 ctr

Maláj Nagydíj: Honda előzetes

A Honda istállóval csak kevesen számolnak a téli tesztek, illetve az első futam után, a csapat mégis bizakodó, hogy hamarosan le tudják dolgozni hátrányukat az előttük állókkal szemben, és harcba szállhatnak a győzelemért. A gárda versenyről versenyre javítana.

Jenson Button: "Jó emlékeim vannak a Maláj Nagydíjról, itt szereztem meg pályafutásom első dobogós helyezését 2004-ben. A sepangi pálya nagyon igénybe veszi az autót és a versenyzőket is - de nem csak őket, mindenkit. A nagy meleg miatt fontos, hogy a hűtőberendezés megfelelően üzemeljen, ráadásul a pálya hetven százalékát teljes gázzal teljesítjük. A levegő magas páratartalma különösen megterheli a szervezetet, így kemény edzéssel készülök a versenyre. Több előzési lehetőség is kínálkozik a pályán."

Rubens Barrichello: "Nagyon élvezetes a vezetés ezen a pályán. Kemény munkával készültünk erre a versenyre, hogy jobban teljesíthessünk. Sikerült előrelépéseket tenni, és az új aerodinamikai elemek sokat javítottak az autón és az egyensúly is sokkal jobb. De mindezek ellenére nem ülhetünk a babérjainkon."

Shuhei Nakamoto: "A tesztek során arra összpontosítottunk, hogy kiértékeljük az aerodinamikai újítások hatásait. Ezen kívül a fékstabilitásra és a beállításokra koncentráltunk. Annak ellenére, hogy Ausztráliában nem tudtuk kihasználni teljes mértékben az RA107-es gépet tudjuk, hogy alapjaiban véve egy jó autó. Jó úton haladunk és előrelépéseket tehetünk."

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr6354043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása