Támogatók

2007.04.09. 20:11 ctr

A Honda Ross Brawnnal tárgyal

Az autosport.com Forma-1-es portál információi szerint a Honda Ross Brawnnal, a Ferrari egykori technikai igazgatójával tárgyal. Geoff Willis tavaly nyári távozása után a csapatnak erősítésre van szüksége a műszaki téren és úgy tűnik, hogy most egy igazán nagy halra vetették ki a hálójukat.

Malajziában Fry nem volt hajlandó megerősíteni a hírt, de nem is cáfolta azt: „Nem kommentálom ezt." - mondta a csapatfőnök. Ugyanakkor elismerte, hogy el tudná képzelni a Hondánál a brit szakembert: „Úgy gondolom minden csapat csak profitálhat Ross Brawnból - akár mi legyünk azok, akár mások, akikhez leszerződik. De biztos vagyok abban, hogy Rossnak van valamiféle megállapodása a Ferrarival, úgyhogy majd meglátjuk."

Brawn korábban azt nyilatkozta, hogy miután visszatér hosszú vakációjáról először mindenképpen a Ferrarival fog tárgyalni, de az autosport.com információi szerint jelenleg nincs semmiféle szerződése a maranellóiakkal. A szakember egy interjúban már értésre adta azt, hogy ha visszatér a Ferrarihoz, akkor azt nem a technikai igazgatói poszton fogja tenni, hanem annál magasabb pozícióra vágyik - minden valószínűség szerint a csapatvezetőire.  Miután Jean Todt év végi visszavonulása valószínűsíthető, ezért elképzelhető, hogy ezt fel is fogják ajánlani Brawnnnak.

Vannak azonban olyan pletykák is, amelyek szerint Brawn szeretne visszatérni Nagy-Britanniába családjával Olaszországból, ezért egy ott székelő csapat lehet végül a választottja. A Honda illene is ebbe a képbe, hiszen székhelyük Brackley-ben található, ráadásul nagy  kihívást is jelentene a világbajnoki címig vezetni őket.

Az autosport.com információi szerint a Fry és Brawn közötti tárgyalások egyelőre informálisak.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr7256518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása