Támogatók

2007.04.28. 10:20 ctr

Button nem hagyja el a süllyedő hajót

 Jenson Button annak ellenére hű marad a Hondához, hogy a csapat nagy válságban van, legalább is a brit pilóta menedzsere, Richard Goddard erről számolt be.

Három verseny után a tavalyi Magyar Nagydíj győztese egyetlen top10-es eredményt sem tud felmutatni, pedig Jenson Button és a Honda duója valószínűleg jobb szezonkezdésről álmodott.

Az RA107-es kódjelű versenymasina azonban pillanatnyilag nem képes arra, hogy azzal Button és márkatársa, Rubens Barrichello a pontokért harcoljon. A csapatnak nem csak emiatt kell pironkodnia, hiszen a tavalyi modellel a Super Aguri rendre farba rúgja az idei Hondákat…

A 27 éves pilóta a mélyrepülés ellenére sem gondolt még arra, hogy elhagyja munkaadóját, mielőtt lejárna a szerződése. Ezt az egyszeres futamgyőztes sofőr képviselője erősítette meg.

„Jenson teljes mértékben a Honda mellett áll”- nyilatkozta Richard Goddard, Button menedzsere. „Az persze egyértelmű, hogy a csapat nem ott áll, ahol szeretnénk, de nem hagyjuk el a süllyedő hajót. Nem hallgatunk meg senkit és nem tárgyalunk senkivel.”

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr1564565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása