Támogatók

2007.04.30. 11:08 ctr

Klien: Hamarosan feltámad a Honda

 

A Honda tesztpilótája, Christian Klien biztos benne, hogy csapata hamarosan kilábal a problémákból és felveheti majd a versenyt riválisaival. Az osztrák sofőr elmondta, lenyűgözte a Honda munkatársainak elszántsága, így nem tartja elképzelhetetlennek a feltámadást.

„A jelenlegi problémák megmutatták nekem, hogy milyen erős is valójában a Honda. Az egész csapat keményen dolgozik, és fantasztikus munkát végez, hogy megoldást találjon a problémákra, és bizonyosságot szerezzen arról, versenyképesek leszünk a jövőben” – kezdte mondandóját Klien.

„Rengeteg negatív dolog jelent meg az autóról és a csapatról a médiában, azonban úgy tűnik, mindenki elfelejtette, hogy ez a csapat a tavalyi évben versenyt nyert, és korábban, 2004-ben a bajnokság második helyén végzett. Az emberek teszik a csapatot, és úgy látom, hogy a nálunk dolgozók mind nagyon tehetségesek, elszántak, és keményen dolgoznak, hogy minden a legnagyobb rendben legyen. Nem hiszem, hogy sokáig ez lesz a helyzet, mert a Honda vissza fog vágni.”

Klien továbbá azt is elmondta, csalódott amiatt, hogy a jelenlegi tesztkorlátozások nem teszik lehetővé számára, hogy többet segítsen csapatának. „Bár a jelenleg is érvényben lévő szabályok miatt mindössze csak 1000 km-t tehettem meg az új autóval, mindent megtettem annak érdekében, hogy hozzájáruljak ahhoz, hogy kihozhassuk az autóból a maximumot. Korábban, az elmúlt években a tesztpilóták 10-15 ezer kilométert is megtehettek, azonban idéntől ez már nem lehetséges. Bosszantó a dolog, azonban mint tesztpilótának az a feladatom, hogy mindenben támogassam a csapatot, hogy kilábaljon a problémákból.”

A Red Bull egykori versenyzője a héten Barcelonában, majd a Spanyol Nagydíjat követően két napig a franciaországi Paul Ricardon tesztelhet majd.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr3965218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása