Támogatók

2007.05.04. 09:07 ctr

Repsol-robogó a Hondától

A Repsol Honda MotoGP-csillagai, Nicky Hayden és Dani Pedrosa elsőként a MotoGP spanyol nagydíján próbálhatták ki legújabb közlekedési eszközeiket. A csapat színeire fényezett 125 cm3-es Honda PS125i robogókat arra szánták tervezőik, hogy Haydent és Pedrosát szállítsák a MotoGP-világbajnokság versenyein, amikor éppen nem a versenypályán száguldoznak RC212V versenygépeikkel.

A PS125i utcai változatban is megnyerő külsejű, igen modern darab, de Repsol színekben kifejezetten jól néz ki. Bár ereje kicsit elmarad az RC212V 210 LE feletti teljesítményétől, de a digitális PGM-FI befecskendezővel és 125 cm3-es, négyütemű blokkal szerelt robogó igen lendületes kigyorsításokra képes. Ráadásul mindezt rendkívül gazdaságosan és kategóriájában a leginkább környezetkímélő módon, köszönhetően az oxigén-szenzoros HECS3 katalizátorrendszerének.

A tavalyi világbajnok, Hayden és csapattársa, a mindössze 21 éves spanyol Dani Pederosa nagyon elégedett új szamarukkal, jól manőverezhető, megfelelően fürge, mégis kényelmes, és a boxutcák forgatagában az sem mellékes, hogy kombinált fékrendszerével bármikor, könnyedén és biztonságosan meg lehet vele állni.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr1170562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása