Támogatók

2007.05.06. 08:57 ctr

Minimális javulást ígér a Honda a Spanyol Nagydíjra

Mintegy négyhetes szünetet követően a Forma 1-es csapatok újra összemérhetik majd erejüket, miután visszatérnek Európába, ahol a Spanyol Nagydíjjal folytatódik tovább a 2007-es világbajnoki sorozat. A Honda alakulat számára jól ismert pálya a barcelonai aszfaltcsík, ahol vetélytársaikkal együtt az elmúlt napokban is teszteltek.

 

„Az elmúlt héten igyekeztünk minél alaposabban felkészülni a soron következő Spanyol Nagydíjra. A barcelonai pályán különböző beállításokat is ki tudtunk próbálni, és a legutóbbi fejlesztéseink révén megszületett új aerodinamikai elemeket is pályára vittük az RA107-es konstrukcióval." - nyilatkozta a Honda technikai csapatának vezetője, Shuhei Nakamoto. „Sikerült nagyon sok hasznos adattal gyarapodnunk, éppen ezért bízunk benne, hogy meg fogjuk találni a legmegfelelőbb beállításokat a következő futamra. Az autók teljesítménye az elmúlt időszakhoz képest valamelyest javult, amely a megbízhatóságunkon is minden bizonnyal segíteni fog. Összességében tehát azt tudom mondani, hogy az elmúlt időszakban kisebb előrelépést tudtunk ugyan produkálni, de természetesen még nagyon sok munka vár ránk a továbbiakban." - magyarázta a Honda szakembere.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr571483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása