Támogatók

2007.05.13. 07:12 ctr

Fogadkoznak a hondások a futam előtt

A Honda csapata Barcelonában sem produkált semmi váratlant, ami annyit jelent, hogy továbbra is alulmúlja a várakozásokat: Rubens Barrichello a tizenkettedik, Jenson Button a tizennegyedik lett a Spanyol Nagydíj időmérő edzésén.

A japán istálló pilótái azonban fogadkoznak, hogy vasárnap jobb eredményt érnek majd el a katalán ringen. 

Rubens Barrichello ezúttal sem tudott a legjobb tízbe kerülni: „A legjobb edzéseredményeinktől ezúttal is jócskán elmaradtunk, de idén eddig most sikerült a legjobbra a kvalifikáció. De a jelen helyzetünkben a legkisebb javulásnak is örülnünk kell.”

„Ígéretes tervet dolgoztunk ki vasárnapra, meglátjuk mennyit tudunk megvalósítani belőle”- fogta rövidre a csapata idei első világbajnoki pontjáért is küzdő brazil.

Jenson Button idén először kapott ki csapattársától az időmérő edzésen, de emiatt bánkódik a legkevésbé: „Ismét előrébb kerültünk a rajtrácson, és ezúttal már közel voltunk az első tízhez is, ami mindenképpen jó eredmény.”

„Az autóm beállítása nagyszerűre sikerült, ami a legjobban az bosszant, hogy én hibáztam. A hatodik kanyart nem az ideális íven vettem, és az ott elvesztegetett idő nagyon zavar. Nehéz lesz holnap pontot szerezni, de bízom a csapatban és magamban.”

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr1475037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása