Támogatók

2007.05.13. 19:29 ctr

Honda: Barrichello a top10-ben

A Honda Racing pilótái a Spanyol Nagydíj során többször futottak pontszerző helyen. A verseny végére azonban nem sikerült e helyeket megtartaniuk. Barrichello a 10., míg Button a 12. helyen végzett.

Jenson Button: "Jó taktikánk volt, és egész hétvégén dolgoztunk a versenyért, szóval azt hiszem, jobbat is elérhettünk volna ma. Sajnos amikor az első kiállásom után kijöttem a boxból rámentem a szegélykőre, ami kidobott a ritmusból. Elvesztettem az első terelőszárnyamat, amikor Rubens hátának ütköztem, és be kellett mennem egy orrcserére, és a pontokért harcolásnak ez volt a vége. Az utolsó szakaszban viszont azt hiszem, hogy a sebességünk nagyon hasonlított Kovalainenére és Rosbergére, aminek köszönhetően sikerült feljönnöm a 12. helyre. Mindent egybevetve valamivel jobb hétvégénk volt, de még mindig sok munka vár ránk. Szóval keményen kell dolgoznunk a következő héten és Monacóban, és remélhetőleg ennek következtében előrébb léphetünk majd Montreálban."

Rubens Barrichello: "A teljesítményünket és az autó kezelhetőségét illetően jobb volt ez a mai versenyünk, de egyszerűen nincs meg a sebességünk, hogy a helyezéseken számottevően javítsunk. Elég helyet hagytam Jensonnak, hogy bevegye az egyes kanyart, kár, hogy nem sikerült neki, de ez egy tipikus versenybaleset volt. A héten négy napig tesztelünk majd a Paul Ricardon, és remélem, hogy újabb kisebb előrelépést teszünk majd Monacóra."

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr5875305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása