Támogatók

2007.05.16. 14:38 ctr

Közel 400 ezer autót hív vissza a Honda

A Honda Motor Co. - a szigetország második legnagyobb autógyártója - bejelentette, hogy több mint 390 ezer járművet hív vissza Japánban az üzemanyagpumpa és az olajfedő cső hibás alkatrészei miatt.

A vállalat szerint rögzíteni kívánják továbbá a hidraulikus pumpát is közel 290 ezer Odyssey és Elysion modellben, mellyel a teljes javítási költség eléri a 43 millió dollárt, jelenti a Reuters hírügynökség.

Az üzemanyagpumpa meghibásodása a motor leállásához vezethet, és a hiba következtében problémás lehet az újraindítás, közölte a Honda. Ezidáig nem érkezett jelentés arról, hogy a hiba miatt baleset ért volna bárkit is, tették hozzá.

A visszahívás 13 modellt érint, köztük az Accord, Civic, annak hibrid változata, valamint az Odyssey modelleket érinti, melyeket 2005 áprilisa és októbere között gyártottak.

A vállalat márciusban is bejelentett egy közel 200 ezer járművet érintő visszahívási akciót a tengerentúlon, hasonlóan az üzemanyagpumpa meghibásodása miatt.

Forrás: www.mfor.hu

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr4776792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása