Támogatók

2007.05.20. 09:51 ctr

Checa az első sorban!

Checa-nak fekszik a le mans-i pálya, ez látszik a mai eredményeken is.A spanyol veterán a 3. rajtkockába kvalifikálta magát, célja az élbollyal maradni a versenyben.

 Carlos Checa (3-ik, 1:35,498):
A mai edzés nagyon jól ment, és csak úgy, mint Jerez-ben, most is nagyon közel vannak egymáshoz a pilóták, de úgy érzem, versenyképes vagyok. Sokat javult a Honda-m a féktávokon, és a rövid egyenesekben, és a gumiválasztásom is eléggé jóra sikeredett. Holnap még kipróbálok egy abroncsot, kicsit finomítjuk a beállításokat, elférne még egy kis tapadás az első keréknél. Ezen a pályán csak a féktávokon tudsz előzni, amihez jó első tapadás kell, hogy be tudd fékkel ereszteni a kanyarba. Az edzés végén kicsit kint maradtam az esőben, hogy érezzem, milyen a pálya ilyen körülmények között.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr3884081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása