Támogatók

2007.06.07. 23:09 ctr

Talppal előre - Honda Shadow Spirit VTC750C teszt

Klasszikus lowrider formák és építési mód, gazdag krómdíszítés, vagány kipufogó, minden adott, hogy az utca népe számára mi legyünk a lázadó nemzedék egyik rosszfiúja, ám a Honda Shadow Spirit nyergében mégis inkább egyfajta világbéke-hangulat uralkodik. Szép lassan, csendben lehet vele elrotyogni a világ végig, bele a naplementébe.

A Honda alaposan felfrissítette az idei modellévre a népszerű Shadow Spirit nevű cirkálóját, amely - egyebek mellett - elektromos befecskendezéssel, dupla kipufogóval és egy gyönyörűen ívelt új hátsó sárvédővel gazdagodott. A végeredmény még azokat is ellágyíthatja, aki nem igazán rajonganak a choppperekért, ugyanis a Shadow Spirit követi a klasszikus lowrider formavilágot; alacsony ülés, csepp-tank és méretes első kerék határozzák meg a stílust, a merevnek ható váz és a rengeteg króm pedig már csak hab a tortán.

Bővebben: origo.hu

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr2894675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása