Támogatók

2007.06.16. 19:38 ctr

Honda: a versenyzők elégedettek

A Honda istálló mindkét versenyzője az első tíz között végzett az első edzési napon. Rubens Barrichello a kilencedik, Jenson Button a tizedik legjobb időt teljesítette a második szabadedzésen.

Rubens Barrichello: "Keményen dolgoztunk, és sikerült elvégezni a tervezett munka nagy részét, főként a délutáni edzésen. A délelőtti edzéshez képest sikerült javítani az autóm egyensúlyán, este pedig ki kell elemezni a begyűjtött adatokat. Eredményes kezdet volt."

Jenson Button: "Átlagos pénteki nap. Rubens és én számos kört teljesítettünk, így hasznos adatok birtokába jutottunk, amelyeket az éjszaka folyamán fogunk kielemezni. Eleinte alulkorányozott volt az autóm, de sikerült javítani rajta az edzés végére. Jól sikerült az első nap."

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr8999964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása