Támogatók

2007.06.16. 19:34 ctr

Napelemek árusításába fogott a Honda

A japán Honda Motor autógyártó cég bejelentette, hogy tavaly életre hívott új részlege megkezdte a vállalat által előállított napenergia-hasznosító panelek és áramtermelő rendszerek forgalmazását.

A jelentés kiemeli: az első japán autógyártó lett ezzel a Honda, amelyik ilyen berendezésekkel, azaz alternatív energiát hasznosító háztartási nagyberendezésekkel is foglalkozik.

A lakásokat, házakat kiszolgáló napelemes rendszer kapacitása három kilowatt, 1,7 millió jenért (nagyjából 2,6 millió forintért) árusítják és a forgalmazás helyszínén, Kanto megyében egyelőre mintegy harminc darabot szeretnének az idén eladni. Ősztől azonban megindulna a tömeges gyártás. Ezen a piacon a Honda a Sharp és Kyocera helyi cégekkel versenyez.

A Honda új vállalkozási területre lépését a japán sajtó kapcsolatba hozza a járműipari cégnek azon tavalyi vállalásával, miszerint az általa gyártott berendezések egészében a korábbinál egyre kevesebb szén-dioxidot bocsátanak majd ki.

Szólj hozzá! · 1 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr6399956

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: free forex auto trading software 2018.01.21. 00:36:40

Nők, az egyéjszakás kalandokról - Online Szexshop

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása