Támogatók

2007.06.18. 15:50 ctr

A kevesebb több lenne - Honda FR-V 1.8 Comfort Life Style teszt

Szinte észrevétlenül frissítette fel a Honda kompakt egyterű modelljét. Az FR-V külsején alig, a motortérben viszont annál többet változtattak: belekerült a Civicben megismert 1,8 literes benzines.

Senki nem venné észre, hogy ez már a modellfrissítésen átesett Honda FR-V, hiszen a külső változtatások annyira elhanyagolhatók, hogy még az autós újságok hűséges olvasói sem biztos, hogy felismernék az új kivitelt. Nem így az egyszeri autósok és járókelők, akik nagy érdeklődést tanúsítottak a kocsi iránt: amerre járt, jól megnézték, mi ez a furcsa arányokkal bíró járgány, mintha csak tegnap mutatták volna be. Nem csoda, hiszen az FR-V meglehetősen ritka a hazai utakon. Pedig a kompakt egyterű szegmens nagy üzlet (talán éppen ezért tartotta fontosnak a Honda is, hogy saját képviselőt küldjön harcba), ez a kategória mutatta a legdinamikusabb növekedést a korábbi évekhez képest, még a karosszériaformákhoz való vonzódásunk tekintetében elmaradottnak számító Magyarországon is. A Citroën Xsara Picasso és Opel Zafira jól szaladnak, de számottevő eladást mutat fel a Ford C-MAX és Toyota Corolla Verso is, mindből több mint ezer-ezerötszáz darab kelt el itthon. Ezzel szemben az FR-V mindössze szerény 190 darabbal árválkodik az eladási listán, ezzel a Legendet és az S2000-est leszámítva a Honda legkevésbé népszerű típusa. Talán kevesen vannak nagycsaládosok....

Bővebben: www.a5.hu

Szólj hozzá! · 1 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr38101063

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Simplemente haga clic en la página siguiente del sitio web 2017.12.09. 03:31:11

Már zöld kecskés sört is dönthetünk magunkba - Sörtúra

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása