Támogatók

2007.07.12. 20:49 ctr

Teszt: Honda Legend 3.5 V6 SH-AWD, a kronométer

Nagyon finom, precíz autókra mondják, hogy olyan, mint az óramű. Nos, ha tovább visszük e hasonlatot, akkor a Honda Legend maga a kronométer! Sajnos a költségszintje is ennek megfelelő, így nem éppen gazdaságos megoldás a szintén pontos Seiko kvarcórákhoz, azaz egyéb Honda típusokhoz képest. Ám egy ilyen csúcsmodell esetében többet számít a különlegesség, amivel nem is marad adósunk a Legend.

Felfokozott várakozással közeledtem ehhez a kocsihoz. Már a nemzetközi sajtóbemutatón kiderült, hogy rendkívül igényes és tartalmas prémiumautóról van szó, amely a legjobbakhoz, az Audi A6-os, a BMW 5-ös és a Mercedes-Benz E-osztály összkerékhajtású kiviteléhez fogható, de japán stílust állít szembe azok germánságával. Mintha egy szamuráj állna ki páncélinges teuton lovagok ellen!

Bővebben: www.vg.hu

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr71116982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása