Támogatók

2007.07.13. 09:13 ctr

Nem teljesen elégedett a Honda

A többi csapathoz hasonlóan a Honda is három napot töltött Spa-Francorchamps-ban. A Honda Racing a beállítási munkálatokat és az abroncsok összehasonlítását helyezte előtérbe.

Kedd
hristian Klien - 63 kör - 1:49.419 perc
Feladat: alapbeállítások nedves- és száraz pályaviszonyok mellett, aerodinamikai tesztek.

Szerda
Jenson Button - 53 kör - 1:49.526 perc
Feladat: abroncs tesztek, és aerodinamikai- és beállítási munkálatok

Csütörtök
Rubens Barrichello - 78 kör - 1:48.704 perc
Feladat: aerodinamikai- és abroncstesztek, rajtgyakorlat

Christian Klien: "Nagyon élveztem a tesztet, Spa egy nagyszerű pálya. Kedden az aerodinamikai tesztekre koncentráltam. Eleinte nedves volt a pálya, de a nap folyamán felszáradt, így be tudtam fejezni a tervezett programot."

Jenson Button: "Változó pályaviszonyok mellett teljesítettem a programomat. Mivel az időjárás hamar megváltozhat hasznos adatokat szereztünk a Belga Nagydíj tekintetében. A hangsúlyt az abroncsokra fektettük."

Rubens Barrichello: "Számos kört sikerült teljesítenem, így ki tudtuk próbálni az új aerodinamikai elemeket is. A beállításokkal nem vagyok kibékülve és az egyensúly sem tökéletes. De ennek ellenére hasznos tesztet zártunk."

Jacky Eeckelaert, főmérnök: "Most léptünk először V8-as erőforrásokkal pályára, emiatt eleinte a beállításokra koncentráltunk. Ezt követően az aerodinamikai elemeket teszteltük a soron következő futamokra. Az időjárás megnehezítette a munkát, de ennek ellenére sikerült hasznos adatokat gyűjteni."

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr98117201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása