Támogatók

2007.07.21. 20:59 ctr

Honda: Nagy a csalódottság

 A pénteken a Honda pilótái, főként Jenson Button kiválóan szerepeltek. Azonban ma, amikor valamennyi pilóta azonos körülmények mellett, új gumival, megegyező üzemanyag-mennyiséggel volt jelen a pályán, ismét csalódás érte a japán csapatot. Az istálló angol pilótája, Button még csak az időmérő edzés második szekciójába sem tudott bejutni, s a fiókcsapat, a Super Aguri mindkét versenyzője megelőzte. A Honda autói a versenyen jobb teljesítményre lehetnek képesek, de az leszögezhető, hogy ebből a pozícióból nehéz lesz egy jó eredményt elérni.

Jenson Button: „Nagyon csalódott vagyok. Úgy gondoltam, hogy sokkal jobb helyre kvalifikálhatjuk magunkat. De nem volt meg az az egyensúlya az autómnak, amit a hétvégén az új gumikkal éreztem. Pénteken a versenyre megtankolt autóval megfelelő sebességünk volt. Ha az embert ilyen sokan előzik meg, akkor nagyon nehéz a pontzónába kerülni."

 

Rubens Barrichello: „A mai időmérő kemény volt. Három vagy négy tizedmásodperccel gyorsabbak kellett volna lennünk. Azonban ma nem volt lehetséges az, hogy többet kihozzunk az autóból. A köreimmel összességében elégedett voltam, de a repülő köröm a második szekció végén nem volt olyan jó, hiszen a nagy forgalom miatt nehézkes volt egy jó kivezető kört futni."

 

Jacky Eeckelaert (főmérnök): „Csalódott vagyok a mai startpozíciókkal. Noha tudjuk, hogy a versenysebességünk elég jó arra, hogy a futamon az első tíz tempóját megautózzuk. Viszont problémáink vannak azzal kapcsolatosan, hogy ezt a potenciált átültessük az időmérő szekcióra. Rubens autója megfelelő balansszal rendelkezett, miután változtatásokat hajtottunk végre rajta. Jensonnek nem volt jó egyensúlya, ami meglepett minket, hiszen a szabad edzéseken rendben volt az autó az új gumikkal."

Szólj hozzá! · 1 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr12122623

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása