Támogatók

2007.07.30. 19:51 ctr

Button: győzelem nélkül nem F1 az F1

A Honda sokat fejlődött a tavalyi esztendő második felében, a csapat rendszeres pontszerző volt az utolsó futamokon. A téli tesztek során azonban nem mentek jól a dolgok és az idei évadban Jenson Button mindössze egy pontot tudott szerezni. Damon Hill nemrég azt tanácsolta Buttonnak, hogy fejezze ki nemtetszését a kudarcok miatt.

Egyes belső információk szerint Button többször panaszkodik - zárt ajtók mögött. A tavalyi Magyar Nagydíj győztese azonban egyre gyakrabban ad nemtetszésének hangot a nyilvánosság előtt is. "Nem lavírozhatok el évekig egy olyan autóban ülve, amivel nem lehet futamokat nyerni. Nyerni akarok - vagy nem szeretnék a Formula-1-ben versenyezni."

"Az idei évadot arra használjuk, hogy felkészüljünk 2008-ra, emiatt fontos, hogy a maximumot nyújtsuk. Bátorítanom kell a csapatot, ugyanakkor kritikusnak kell lennem. De a szívemet nem a nyilvánosság előtt, hanem a csapaton belül kell kiöntenem."

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr81128524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása