Támogatók

2007.08.04. 11:11 ctr

Button 'égi áldásra' vár

Jenson Button a 2006-os Magyar Nagydíjon szerezte meg Formula-1-es pályafutása első győzelmét az eső áztatta pályán. A Honda versenyőze - az idei rossz szereplés miatt - vegyes érzelmekkel gondol vissza a diadalra.

"Bosszantó kijelenteni, hogy talán ez volt életem legjobb versenye. De a győzelem sokat segít akkor, amikor a dolgok nem úgy mennek ahogyan szeretnéd. De a győzelem nem minden, a bajnoki cím a cél." - jelentette ki Button, aki a Honda gyengébb szereplése ellenére bizakodó a jövőt illetően.

"Nem így állnék hozzá, akkor össze is csomagolhatnék." - jegyezte meg 'JB', aki esős futamban bízik a hétvégén.

"Ez egy új évad, és egy új autó, így teljesen mindegy milyen pályán vagyunk - hacsak nem esik az eső. Bízom benne, hogy vasárnap esni fog. Akkor megismételhetjük a tavalyi eredményt. Fantasztikus lenne! Vannak itt barátaim, megkérhetném őket arra, hogy locsoljanak el pár vödör vizet az aszfalton, vagy hogy járjanak esőtáncot."

"Ha most felállhatnék a pódiumra az is egy győzelemmel érne fel. De már a pontszerzés is fantasztikus lenne."

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr89132032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása