Támogatók

2007.08.04. 11:11 ctr

Trabanttal utaznak haza a Honda szerelői

 A Honda négy szerelője úgy döntött, a Magyar Nagydíj után két Trabanttal utazik haza a csapat brackley-i főhadiszállására. A vállalkozás nem öncélú, az ötlet ugyanis azért született meg, hogy pénzt gyűjtsenek egy jótékonysági alapítvány, az FSID javára, amely a csecsemőhalandóság ellen harcol. A két, 22 illetve 25 éves Trabantot Magyarországon vásárolták - az egyik szélvédőjén még tökéletes állapotban megmaradt a "Magyar Autóklub" régi jelvénye is - , és a paddock-ba érkezők meglepetésére leparkolták őket az egyébként Jenson Button és Rubens Barrichello részére fenntartott helyre, a Mercedesek, BMW-k, Lexusok és egyéb presztízsautók közé.

Szombaton reggel maga Barrichello és Button is megjelent, hogy szemügyre vegyék a nyugaton mindig egzotikusnak, és ma már old timernek is minősülő kétüteműeket, sőt, a parkolóban még egy kört is megtettek velük. "Az első szektorban én voltam a gyorsabb!" - tréfálkozott később Barrichello némileg talán igazságtalanul, Button ugyanis a másik   
A két Trabant és személyzete -
nagyítható

Trabiban csak utas volt. A szervezők azt remélik, legalább tízezer eurót sikerült összegyűjteniük az FSID javára. A két Trabantot a biztonság kedvéért egy hibrid Honda is követni fogja, hogy szükség esetén segítséget nyújtson a vakmerő személyzetnek.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr97132033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása