Támogatók

2007.08.04. 11:10 ctr

Honda: előrelépés a Hungaroringen

Csapat: Honda

Magyar Nagydíj, 1. szabadedzés

Helyezés

Versenyző

Idő

Körök száma

8.

Jenson Button

1:23.294

20

9.

Rubens Barrichello

1:23.601

20

Magyar Nagydíj, 2. szabadedzés

Helyezés

Versenyző

Idő

Körök száma

16.

Jenson Button

1:22.550

47

18.

Rubens Barrichello

1:22.727

29

 

Jenson Button: "Egész jó napunk volt. Kipróbáltunk néhány új elemet, amelyek révén nemcsak az autó egyensúlyán, de a köridőkön is javítani tudtunk. Az edzés végén esni kezdett az eső, de addigra befejeztük az abroncsok tesztelését. Amikor az új gumikat akartam kipróbálni sárga zászlókat lengettek, így nem tudtam tiszta kört futni, így nem tudjuk pontosan, hogy hol is állunk. De a hosszabb etapok során jó tempót tudtunk diktálni."

Rubens Barrichello: "Nagy forgalom volt a pályán, mint minden pénteken. Az autó az első edzésen jobban ment, mint délután. A második edzésen problémát okozott a hátsó abroncsok tapadása. Erre megoldást kel találni. Minkét autónkkal számos kört teljesítettünk, így elegendő adat áll a rendelkezésünkre az elemzéshez."

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr35132030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása