Támogatók

2007.08.30. 13:10 ctr

Rosszul kémkedtek a Hondások

Tegnap a monzai teszten Alonso autója a garázs kijáratánál lefulladt. Természetesen mindenki rohant, hogy egy jó képet készítsen a McLarenről, de a Hondások célt tévesztettek.

egnap Monzában Fernando Alonso épp csak kihajtott a garázsból, amikor megállt alatta az autó. Aki élt és mozgott, mind odarohant, hogy megnézze, de még inkább, hogy egy-két jól sikerült fényképet készítsen az MP4/22-ről. Természetesen a mclarenesek igyekeztek ezt megakadályozni. A szerelők azonnal élőláncot vontak az autó köré, amíg a paravánok meg nem érkeztek.

A Honda garázsából is megindultak a szerelők, mindenki fényképezőgéppel, hogy csatlakozzanak a tömeghez, de miattuk kár volt aggódniuk a mclarenes kollégáknak, akár körbe sem kellett volna állni az autót, ugyanis a brackley-i fiúk nem Alonso autóját akarták lencsevégre kapni, hanem egy miniszoknyás szőkét.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr73152901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása