Támogatók

2007.10.15. 18:06 ctr

Amerikában már tesztelik a Honda Accord új, 2008-as generációját.

A teszt helyszíne ellenére az autó nem az amerikai, hanem az európai változat prototípusa. A stílusjegyeit a Frankfurtban bemutatott Accord Tourertõl kölcsönzõ szedán sportosabban fest elõdjénél, és a Hondánál még egy nagyteljesítményû, öszkerékhajtású S-Type verziót is rebesgetnek.

A standard Accordok azonban elsõkerékhajtással és két-, vagy 2,4 literes benzinmotorokkal, valamint egy 2,2 literes dízellel lesznek kaphatóak. A motorok megfelelnek az Euro V-ös környezetvédelmi elõírásoknak, és hatsebességes kézi- vagy ötsebességes automata váltóval lesznek kapcsolhatóak.

Az új szedán 2008 nyarán jelenik meg, a kombi kivitel pedig nem sokkal követi majd. Az Accordnak nem lesz könnyû dolga, a piac ugyanis tömve van versenytársakkal, elég csak a Ford Mondeót, a Renault Lagunát, a Mazda 6-ot, a Citroen C5-öt vagy az Opel Vectrát említeni.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr66197166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása