Támogatók

2007.02.13. 11:30 ctr

Több mint 45 ezer hibrid Civicet hív vissza a Honda

A Honda Motor Co. bejelentette, hogy visszahívnak 45 335 hibrid Civic modellt világszerte, hogy megjavítsák a hibás feszültség-átalakítót, amely rövidzárlatot okozhat, és leállíthatja a motort.

A vállalat szóvivője elmondta, nincs tudomása arról, hogy bármilyen baleset bekövetkezett volna a hiba miatt, adta hírül a Reuters.

A teljes sorozatból 31 123 darabot az Egyesült Államokban hívtak vissza, míg Japánban 7219 autót rendeltek be a szervízekbe.

A szóvivő elmondta, hogy a visszahívás autónként 44 dollárjába kerül a vállalatnak Japánban. Becslések szerint a globális visszarendelés kétmillió dollárt tesz ki.

Az ingyenes javítás a 2006-os hibrid Civic modellekre vonatkozik, melyeket 2005. szeptembere és 2006. szeptembere között gyártottak.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr2736203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása