Támogatók

2007.02.16. 12:53 ctr

SPORT: A Google is beszáll a Forma-1-be?

A Honda nagy dobásra készül, ugyanis két hét múlva bemutatja új festését, mely a megszokottól eltérő lesz. A vezetőség ugyan részleteken nem árult el, egyesek úgy tudják, a Google Earth műholdképeivel lesz beborítva az új versenygép.

A Honda Racing ugyan már bemutatta idei autóját, az RA107-es egyelőre az átmeneti festéssel fut a teszteken. Az új színsémát, mely a vezetőség szerint sokakat meg fog lepni, február 26-án a londoni Természettudományi Múzeumban fogják bemutatni.

"Már a tavalyi San Marinoi Nagydíjon eldöntöttük, milyen koncepciót fogunk követni az új festés terén" - mondta a Honda Racing ügyvezető igazgatója, Nick Fry. "A zöld téma azt jelképezi, amerre tartunk, de február 26-án mindene fény derül. Majd mindenki meglátja, mivel állunk elő. Egyet viszont elmondhatok, teljesen más irányvonalat követünk majd, mint amit eddig megszoktak tőlünk."

Egyes források szerint az autón műholdképek lesznek a Google Earth-ből, illetve számos környezetbarát technológiával foglalkozó szponzor kap helyet a karosszérián.

A cikk forrása: www.f1hirek.hu

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr6437124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása