Támogatók

2007.02.24. 08:54 ctr

JDM Crossroad: nagy Honda doboz

A napokban mutatta be a japán gyártó legújabb szabadidő-autóját. A Crossroad afféle személyautóba hajló hobbiterepjáró – angolszász besorolás szerint crossover – keményebb terepre gyakorlatilag alkalmatlan állandó összkerékhajtással, 1,8 vagy 2 literes benzinmotorral, és harmadik szükség-uléssorral sokgyerekes családok számára.

A szögletes karosszéria és az egybefolyó két leghátsó oldalablak a Nissan Cube vonásait juttathatja az eszünkbe, bár szolgai másolásról szó sincs: a Honda tervezői ehhez elég egyéni vonást csempésztek a részletekbe. A 4,285 méter hosszú, és viszonylag nagy tengelytávú autó leginkább a HR-V szellemi utódjának látszik, de az előd exportváltozatának sikertelensége miatt a Crossroad várhatóan japán belpiaci modell marad.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr2039769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása