Támogatók

2007.02.25. 14:47 ctr

Tovább csúszhat a Super Aguri bemutatója

Az Aguri új autójának bemutatója tovább csúszhat, és az sem kizárt, hogy az SA07-es csak az Ausztrál GP pénteki edzésén mutatkozhat be, ami tovább erősíti azt a feltételezést, miszerint a japánok a Honda tavalyi autójával kívánják megkezdeni az idei évet.

A Super Aguri az eredeti tervek szerint egy héttel a szezonnyitó előtt, Tokióban szerette volna lerántani a leplet új autójáról, ám a csapathoz közel álló források azt állítják, a 2007-es versenygép nem készül el a kitűzött dátumig.

Az SA07-es bemutatóját már így is ki kellett tolni, miután nem ment át a FIA által kötelezően előírt hivatalos törésteszten. Továbbá a kiscsapat még nem véglegesítette főszponzorát, így a színséma sincs még eldöntve.

"A jövő heti törésteszt eredményétől, és az elvégzett munkától függően döntünk arról, mikor mutassuk be új versenygépünket. Azt sem tartom kizártnak, hogy az Ausztrál Nagydíj előtt nem mutathatjuk be új autónkat" - mondta a csapathoz közel álló szakember az Autosportnak, majd hozzátette, mindettől függetlenül a gárda vezetősége március 12-én szívesen várja a sajtó képviselőit Tokióban.

A Super Aguri a jövő héten Bahreinben tesztel, ahol továbbra is az átmeneti autóval rója majd a kilométereket. Egyelőre azonban minden jel arra utal, hogy az SA07-es modell csak a szezonnyitó Ausztrál Nagydíj pénteki első szabadedzésén gördülhet először pályára.

forrás: www.f1hirek.hu

Szólj hozzá! · 1 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr9040174

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: heelspalace.Com 2017.10.31. 12:29:51

Letöltendőt kapott Molnár - LÁJK! - Képviselő Funky

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása