Támogatók

2007.03.09. 11:16 ctr

Barrichello nem ért egyet Nakamotoval

A Honda istálló nem tartozik az abszolút esélyesek közé a téli tesztek teljesítménye alapján. A technikai igazgató, Shuhei Nakamoto néhány nappal ezelőtt kijelentette, hogy "nehéz lesz bejutnunk az időmérő edzés harmadik etapjába." Rubens Barrichello ellenben úgy véli, hogy nem okoz problémát a legjobb tíz közé jutás.

"A fékstabilitás problémát okoz, így ez az egyik olyan terület, ahol javítanunk kell. De ennek ellenére azt hiszem, hogy elég jók vagyunk ahhoz, hogy bejussunk a legjobb tíz közé – a hatodik és a tizedik hely körül végzünk, legalábbis az időmérőn. A versenytempó más téma, de sokkal több rejlik az autóban."

A téli tesztek nem adnak pontos képet az erőviszonyokról – véli a brazil pilóta. "Előfordult, hogy 2006-os szárnnyal mentek egyesek, ez megtévesztő, ugyanis egy körön nem gyorsabbak, de az egyenesekben igen. Nem lehet pontosan tudni, hogy a csapatok milyen irányba haladnak."

"Az világos, hogy a Ferrari megelőzött mindenkit. Nem számít hogyan mennek, mindig elöl vannak. Őket szorosan követi a McLaren és a BMW. A többiek közül a Renault jónak látszik, néha kicsit gyengélkednek – de talán a különböző üzemanyagmennyiég miatt. Azt hiszem ők is ott lesznek az élen, a többiek csak utánuk következnek."

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr6844621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása