Támogatók

2007.03.14. 15:09 ctr

Lopással vádolják a Super Agurit

A riválisok szerint az idei Super Agurik kísértetiesen hasonlít a tavalyi Hondára.

Bár a Super Aguri 2007-es autóját eddig jól titkolta az istálló, a hétvégi, ausztrál futamon kiderül, hogy milyen fejlesztéseket sikerült eszközölnie télen a tavalyi szezon leggyengébb csapatának. Akik közelebbről is szemügyre vették a 2007-es Agurit, váltig állítják: az autó karosszériája szinte egy az egyben megegyezik a Honda tavaly gépével, amellyel Jenson Button tavaly megnyerte a Magyar Nagydíjat. A lopás tényét persze bizonyítani kell, de ha a riválisok úgy találják, hogy a japán istálló megszegte a szabályokat, biztosan feljelentik az Agurit, a Forma-1 regulái ugyanis előírják a saját fejlesztésű járművek használatát.

Aguri Suzuki a hétvégén rajtoló Forma-1-es szezon előtt azt várja, hogy csapata a sereghajtóból a legjobb nyolc közé tornássza fel magát.

- Sok álmatlan éjszakát öltünk bele a sikeres szereplésbe a felkészülési időszakban – hangsúlyozta Suzuki, az elvégzett munkát azonban számos csapat megkérdőjelezte.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr4346544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása