Támogatók

2007.03.28. 19:41 ctr

2008-ig marad a Honda Föld-festése

A Honda környezettudatos elkötelezettségét szimbolizáló egyedi, a Föld felszínét ábrázoló festés 2008-ig biztosan marad az autókon.

Az új autó leleplezésekor a csapat nem mondott semmi biztosat azzal kapcsolatban, hogy meddig is alkalmazzák majd az újszerű fényezést, de egy Hondához közel álló forrás szerint nemcsak idén, hanem még 2008-ban is ezt kívánják használni.

A mind a sajtó, mind a rajongók részéről vegyes fogadtatású festés a japán gyár környezetbarát hozzáállására kívánja felhívni a figyelmet. A Honda egyre több hibrid meghajtású autót kíván a piacra dobni, az F1-csapat pedig zászlóshajóként hirdetheti az új szemléletet. A vegyes fogadtatás talán még jót is tett, mert a festés kapcsán nemcsak a szaksajtó, hanem a tágabb média is foglalkozik vele, beszélnek róla. A Hondának pedig pont ez a célja.

Az azonban még a jövő zenéje, hogy a csapat szponzorai milyen hasznot látnak ebben, és meddig, ugyanis a nagy médiaérdeklődés ellenére ők nem jelennek meg, az RA107-re egyetlen reklámot sem festettek.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr2452065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása