Támogatók

2007.05.11. 21:40 ctr

Barrichello már Franciaország felé kacsintgat

A Honda csapata az idei modelljével jócskán mellé fogott, ezt már a csapatfőnök, Nick Fry is elismerte. A pilótáknak így nincs könnyű dolga, Rubens Barrichello is csak annyit tehet, hogy bízik benne, idővel versenyképesebb lesz az RA107-es modell.

A tapasztalt brazil reményei szerint a Honda a júliusi Francia Nagydíjon legalább annyira összekapja magát, hogy a pontszerzésre halvány esélye lesz neki és csapattársának, Jenson Buttonnak.

A legutóbbi futam, a Bahreini Nagydíj óta négy hetes szünetet kemény munkával töltötte az istálló, aminek az eredménye sem maradt el, de ettől a versenygép még nem lett klasszisokkal jobb.

„Az autó most lényegesen jobb, mint az idei versenyeken bármikor”- nyilatkozta Barrichello, aki ettől függetlenül még nem kerget illúziókat. „A teszteknek és a fejlesztéseknek meg lett az eredménye, de mindenki más ugyanúgy fejlődött. Most pályára visszük az autót, és meglátjuk hogyan teljesít.”

„A probléma okának megfejtéséhez közelebb kerültünk, hiszen az elmúlt időszakban éjt nappallá téve dolgoztunk ezen, ám megnevezni még mindig nehéz lenne azt. Még kell hozzá egy kis idő, mire teljesen a végére járunk, de remélhetőleg a Francia Nagydíjra már versenyképes autónk lesz.”

„Nem szabad pánikba esnünk”- folytatta a brazil. „A mérnökök és a szakemberek keze alá kell dolgoznunk, akik a probléma felszámolásáért küzdenek. Mindannyian azért hajtunk, hogy jobbá tegyük az autót, és most meglátjuk, hogy a pályán is megvalósulnak-e majd azok a dolgok, amiket a szélcsatornában tapasztaltunk”- fejezte be a nehéz helyzetben lévő Barrichello, aki az Ausztráliában elért 11. helyével a csapat idei legjobb eredményét szállította.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr3374423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása