Támogatók

2007.05.11. 21:41 ctr

Honda: stabilabban, de nem sokkal gyorsabban

 13. és 14. helyen végzett a Honda csapat két versenyzője, Jenson Button és Rubens Barrichello. Habár ez az eredmény jobb, mint amikor a mezőny legvégén poroszkálnak, azért igazán senki sem elégedett.

Jenson Button
Négy napot töltöttünk itt a múlt héten, így tudtuk, hogy milyen irányba induljunk el. Ma elvégeztük a szokásos pénteki munkát, felkészítettük az autókat az időmérő edzésre és a versenyre. Az autó stabilitásán sikerült javítanunk egy kicsit, de ez számottevően nem segítette a teljesítményünk javulását. Mindazonáltal Rubens és én elég sok kört tettünk meg ahhoz, hogy megfelelő adat mennyiséggel rendelkezzünk a továbbiakhoz.

Rubens Barrichello
Szokásos pénteki napunk volt, ám úgy érzem az autónk javult a legutóbbi futam óta. Persze mindehhez az is hozzájárul, hogy ezen a pályán elég sokat tesztelünk. A versenyteljesítményünk várhatóan egészen jó lesz, a gondunk inkább az időmérő edzéssel van. Most nekilátunk az adatok kiértékelésének, hogy a lehető legjobb pozícióból várhassuk a vasárnapi rajtot.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr9874425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása