Támogatók

2007.05.15. 20:02 ctr

Cannes - a Honda az év hirdetője

A Honda Motor Europe az év hirdetője - jelentették be a Cannes-i Nemzetközi Reklámfesztivál szervezői. A Honda az elmúlt években többször kapott elismerést a reklámversenyeken.

Idén a Honda-Motor Europe lett az év hirdetője. A Cannes-i reklámverseny szervezői a vállalat kreatív- és innovatív hirdetéseit díjazta. Az elismerés a fesztivál egyik legrangosabb díjának számít.

A Hondát nem először díjazták a szervezők, ugyanis a nemzetközi reklámversenyen már több elismerést is begyűjtött, 2003-ban és tavaly egy-egy Gold Liont-t, 2005-ben a Film Grand Prix-t és a Titanium Liont.

Az év hirdetőjének járó díjat az 54. alkalommal megrendezett fesztiválon adják át június 23-án. Mint arról már beszámoltunk: az elismerést tavaly az Adidas kapta.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr4176408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása