Támogatók

2007.05.20. 09:49 ctr

Jobb folytatásban reménykedik a Honda

A Honda előrelépést szeretne elérni a jövő hétvégén megrendezésre kerülő Monacói Nagydíjon, miután az idei évben eddig nagy csalódást okoztak maguknak és a szurkolóiknak egyaránt.

A csapat négy teljes napot töltött a Paul Richardi tesztpályán, melynek első két napja a monte-carlo-i nagydíjra való felkészülés, utóbbi két nap pedig a pálya 1E V2 jelű, Montrealt szimuláló vonalvezetésén való tesztelést jelentette.

A csapat technikai igazgatója, Shuhei Nakamoto bizakodva várja a soron következő versenyeket, hiszen mint mondta, sikerült előrelépéseket elérniük az aerodinamika terén.

"Paul Richardban kipróbáltunk néhány új aerodinamika elemet, figyelembe véve a soron következő három versenyt, különösen Monacót és Montrealt." - mondta Nakamoto. Rengeteg adatra tettünk szert az elmúlt néhány nap folyamán, melynek következtében az RA107-es sokat fejlődött."

A csapatnak egyébként szüksége is van egy jobb szereplésre, hiszen eddig világbajnoki pontok nélkül állnak a tabella végén, ami - tekintve, hogy a Honda fiókcsapata, a Super Aguri már ponttal rendelkezik - nem éppen hízelgő a japánok számára.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr4084080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása