Támogatók

2007.05.21. 04:14 ctr

Fry: fordulhat a kocka

 Az idei évad egyik legnagyobb meglepetése, hogy a Super Aguri gyakran a gyári Honda csapat előtt végez. A tavalyi győztes autó módosított változata jobb eredményeket tesz lehetővé, mint az idei konstrukció.

"Örülök az eredményeiknek, elvégre mindannyian a Honda családjába tartozunk. Nagyszerű, hogy ők jól szerepelnek." - jelentette ki Nick Fry.

A csapatfőnök azonban egy cseppet sem boldog, hogy a partner csapat jobb mint a gyári. "Utálom ezt. De gratulálok a teljesítményükhöz, nagyon jók."

A végelszámolásnál azonban a Honda jobb helyzetben lesz - véli Fry. "A Formula-1-ben a fejlődés nagyon gyors iramú, és nekik nincs  elég pénzük ahhoz, hogy folyamatosan fejlesszenek. Nehéz lesz tartaniuk jelenlegi pozíciójukat."

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr3784462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása