Támogatók

2007.07.03. 08:48 ctr

Élre táncolt a Honda - Volkswagen, Renault és a Peugeot a vert mezőnyben

A Honda lett a fő nyertese Which? Car szakmai lap idei vezetői elégedettségi felmérésének.

A Honda vitte el a legtöbb első helyezést a Which? Car brit autós szakmai magazin idei összehasonlító vizsgálatában, amely a tulajdonosok elégedettsége alapján rangsorolja az autótípusokat. A Jazz kisautó 96 százalékos minősítést kapott boldog birtokosaitól és a korábbi Civic-generáció, illetve a középkategóriás Accord is első vagy holtversenyben első lett saját kategóriájában. Egyedül az ufó alakú új Civic szerepelt gyengén: ennek tulajdonosai az üzemanyag-ellátó rendszerre, a kormányra és a felfüggesztésre is panaszkodnak, így ez a járgány csak 82 százalékos elégedettségi szintet ért el szemben a teljes vizsgált autópaletta 88 százalékos átlagával.

A legrosszabb eredményt a Land Rover Discovery érte el, 79 százalékkal – „Nem olyan nagy és tökös autó, mint amilyennek látszik” – mondják róla tulajdonosai –, és csalódást keltett a VW Passat, a Peugeot 307 és a Renault Mégane is, amelyek csak 82 százalékot tudnak felmutatni. A gyártók versenyét is a Honda nyerte, 86 százalékos átlaggal, második a Toyota, 85 százalékkal, harmadik holtversenyben a Daihatsu, a Hyundai, a Lexus, a Mazda, a Subaru és a Suzuki 82 százalékkal. A sor végén 68 százalékos elégedettségi szinttel a Land Rover szomorkodik, közvetlenül a Renault és a Fiat mögött.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr92110570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása