Támogatók

2007.07.06. 19:31 ctr

Honda: Kemény munka

 A Brit Nagydíj pénteki napján csak az első szabadedzésen vett részt a hazai pályán versenyző Button, a második edzést hátfájásra panaszkodva kihagyta. Barrichello a 17., míg a Buttont ideiglenesen helyettesítő Klien a 18. helyen végzett a délután folyamán.

Rubens Barrichello: "Teljesen szokásos péntek volt, bár elég szeles volt az idő a pályán. A szokásos beállítási és gumiválasztási programon dolgoztunk, illetve különböző fék anyagokat is kipróbáltunk a délutáni edzésen. Mindent összevetve, a nap végére jobb lett az autó egyensúlya, különösen hosszabb távon. Egy körön viszont még mindig van mit dolgoznunk."

Jenson Button: "Ma reggel nagyon szeles volt az idő, különösen a Beckettsben, és gondot okozott a megfelelő egyensúly megtalálása. Habár ki kellett hagynom a délutáni edzést, úgy tűnik, hogy sikerült haladni a tervezett programunkkal, és ma este a mérnökeimmel átnézem majd az adatokat a holnapi napra készülve."

Christian Klien: "Örülök, hogy lehetőséget kaptam ma délután a vezetésre, és segíthettem a csapatnak befejezni a mára tervezett programot. Silverstone olyan pálya, amit nagyon jól ismerek, szóval könnyen ráéreztem az autóra. Sokat kellett dolgoznunk a gumikkal, különösen a hosszabb távú sebességre figyelve, szóval jó dolog, hogy megtehettem 45 kört."

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr12113113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása